Slavimo Svjetski dan wellness - a!

Slavimo Svjetski dan wellness - a!

Svjetski dan wellnessa ove godine se obilježava 10. juna u više od 100 zemalja širom svijeta, na 4000 različitih lokacija. Herbal Spa se pridružuje proslavi i nagrađuje vas!

Svim ljubiteljima Herbal Spa tretmana nudimo mogućnost da usreće osobu za koju smatraju da zaslužuje 60 min. opuštanja u luksuznom ambijentu Herbal Spa centra za žene i muškarce, Ilidža.

Potrebno je da na svom Facebook ili Instagram profilu objavite fotografiju osobe kojoj biste voljeli pokloniti Relaks masažu u našem centru, te nam napišete razloge zbog kojeg je baš on/ona zaslužio/la taj znak pažnje.
Posljednji dan za objave je petak, 09.06. do 23:59h!

Ne zaboravite pri tome označiti našu facebook stranicu @Herbal SPA za facebook objave ili pak @herbal.spa za instagram objave. #globalwellnessday2017

Dobitnika/cu objavljujemo u subotu! Sretno! :)

Svake druge subote mjeseca juna, sa sloganom "Jedan dan može promijeniti cijeli tvoj život", slavi se Svjetski dan Wellness-a, kao međunarodni praznik posvećen unapređenju kvalitete života.

Svjetski dan wellness -a je društveni projekat, p…

Masaža glave 30  min. + POKLON Tretman svijećama za uši

Masaža glave 30 min. + POKLON Tretman svijećama za uši

Zaboravite loše vrijeme i sve probleme uz Masažu glave 30 min. i poklon Tretman sa svijećama za uši.
Cijena: 40 KM

U Herbal Spa centru Masaža glave u trajanju od 30 min. podrazumijeva masažno tretiranje kosmatog dijela glave i lica. Koristi ovog tretmana su višestruke a tu spadaju: 

- prestanak glavobolje 

- povećana cirkulacija u tjemenom dijelu glav…

April - mjesec refleksologije stopala

April - mjesec refleksologije stopala

Proljeće je vrijeme dugih šetnji, početka bavljenja sportskim aktivnostima ali i vrijeme kada osjećamo pojačan stres, nemir, iscrpljenost. Kako bi na pravilan način uklonili tegobe proljetnog umora, te se riješili bolova u tijelu, Herbal Spa centar mjesec april odlučuje posvetiti refleksologiji stopala.

U periodu od 01.04. do 30. 04., refleksologiju stopala u trajanju od 30min. ćete sebi moći priuštiti po posebnoj cijeni od 20KM. Više o koristima ovog izuzetno ugodnog i korisnog tretmana saznajte u nastavku..

Primjenjivana u praksi unazad 5000 godina a od 2007. u svijetu i službeno priznata kao metoda liječenja, ova izuzetno ugodna masaža tretiranjem refleksnih tačaka na stopalima spriječava nastanak bolnih stanja organizma. Ona efikasno otklanj…

Proljeće - vrijeme za najbolje spa iskustvo!

Proljeće - vrijeme za najbolje spa iskustvo!

Pozivamo vas da novu proljetnu sezonu doživite uz najbolje spa iskustvo!
Priuštite sebi manikir (30KM) u ugodnom ambijentu Herbal Spa centra za žene i muškarce Ilidža, a kao dodatnu pogodnost za korisnike ove ponude pripremili smo opuštajući…

Masaža toplim vulkanskim kamenjem - jedinstven osjećaj opuštanja

Masaža toplim vulkanskim kamenjem - jedinstven osjećaj opuštanja

Iskusite jedinstven osjećaj opuštanja uz blagodati zagrijanog kamenja i prekrasne arome masažnog ulja..

Masaža vulkanskim kamenjem poznatija kao Hot Stone je vid relaksacijske masaže.

Vulkansko, bazaltno kamenje će vas, svojim oblikom i toplotom, uvesti u začaranu zemlju uživanja i relaksacije. Ovo kamenje je vulkanskog porijekla, i crne je i…

Herbal Spa - za zdrave i njegovane muškarce

Herbal Spa - za zdrave i njegovane muškarce

Usljed sve bržeg i nezdravijeg načina života, a koji zaista ostavlja tragove na koži Vašeg lica, tijela i na noktima, željeli smo da i muškarcima ponudimo mjesto koje će obezbijediti najbolji vid brige i njege o njihovom izgledu.

Iako živ…

Masaža - poticaj ugode i dobrog raspoloženja

Masaža - poticaj ugode i dobrog raspoloženja

Bez obzira o kojoj je tehnici masaže riječ, njen efekat mora biti tjelesno i duhovno rasterećenje i duboka relaksacija.

Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanja zdravlja. Ime joj potiče od arapske riječi massa što znači do…

Marokansko kupatilo - čarobne odaje Herbal Spa centra (1)

Marokansko kupatilo - čarobne odaje Herbal Spa centra

Marokansko kupatilo je jedan od tretmana koje možete pronaći u našem centru. Osmišljeno tako da svim damama pruži osjećaj čistoće i lagodnosti, u ovom parnom kupatilu usluga kupanja i pilinga se pruža od strane stručnog osoblja.

Ovakva i sl…

Poklon vaučeri - izaberite savršen poklon za drage osobe

Poklon vaučeri - izaberite savršen poklon za drage osobe

U prirodi je čovjeka da očekuje pažnju, nježnost i lijepe riječi ali i jednako očekuje da se s vremena na vrijeme za njega u određenim prilikama pronađe i savršen poklon.

Pažljivo odabran poklon usrećuje i onog koji ga poklanja i onog kome…

Laganim koracima kroz lavanda putovanje

Laganim koracima kroz lavanda putovanje

Kada se govori o lavandi, često pomišljamo na plavičasta polja Provanse ili na mirišljave vrećice koje stavljamo u ormare. Njena svježa i slatka aroma djeluje opuštajuće, te nas ostavlja s osjećajem mira i ravnoteže i upravo to je čini jedn…

O Herbal Spa

U Herbal Spa centru težimo ka ljepoti, zdravlju i blagostanju vašeg tijela. U luksuznom, orijentalnom ambijentu uvodimo vas u potpuno novi i neistraženi svijet jedinstvenih usluga i savršenog spa iskustva. 

Osmišljen da svi koji nas posjete iskuse potpunu relaksaciju i privatnost, dostupan na dvije lokacije, Herbal Spa centar pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje.

Kraljevski tretmani bazirani na prirodnim proizvodima i egzotičnim mirisima će probuditi vaša čula i oživjeti vaš duh.

Zatvorite oči i prepustite se čarobnom dodiru našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja i doživite savršenu harmoniju i nezaboravne trenutke..