Cjenovnik usluga

Cjenovnik usluga

Masaže

Masaže

Uronite u potpuni luksuz sa jednom od masaža koja će zadovoljiti vaše potrebe i želje. Pored mnogobrojnih fizičkih koristi koje donose masažni tretmani, značajnu ulogu čine i psihološke dobrobiti, psihičko i mentalno opuštanje te podsticanje blagostanja i balansa cijelog tijela.

Njega tijela

Njega tijela

Kako bi njega tijela bila potpuna prepustite se našim tretmanima za njegu koji pomažu proces detoksikacije, intenzivne hidratacije i dubinskog čišćenja. Uz to su i savršen način za opuštanje organizma.

Manikir i pedikir

Manikir i pedikir

Nokti na prstima vaših ruku ili stopala sređeni u vidu manikir i pedikir tretmana izgledat će zavodljivo i besprijekorno. Uz ekskluzivne masažne fotelje, manikir i pedikir u našem spa centru postaju jedinstven doživljaj relaksacije.

Njega lica

Njega lica

Osmišljeni kao jedinstveno iskustvo njege i opuštanja, tretmani lica Herbal Spa centra koriste sastojke koji vašoj koži pružaju samo najbolje iz prirode. Minerali Mrtvog mora, alge, kolagen, čestice zlata..provjerena su receptura postizanja izgleda kože kojoj je pružena nježnost i pažnja.

Paketi usluga

Paketi usluga

Posebno kreirani paketi za kompletnu njegu i potpuno užitak. Unesite u svoj život bolje navike, unutrašnji mir i uvjerite se kako njega donosi sjaj ne samo tijelu nego i energiji kojom zračite

Našli ste uslugu koju ste dugo čekali?

Savjeti

Najnoviji savjeti iz Herbal Spa.

Pogledajte sve savjete

O Herbal Spa

U Herbal Spa centru težimo ka ljepoti, zdravlju i blagostanju vašeg tijela. U luksuznom, orijentalnom ambijentu uvodimo vas u potpuno novi i neistraženi svijet jedinstvenih usluga i savršenog spa iskustva. 

Osmišljen da svi koji nas posjete iskuse potpunu relaksaciju i privatnost, dostupan na dvije lokacije, Herbal Spa centar pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje.

Kraljevski tretmani bazirani na prirodnim proizvodima i egzotičnim mirisima će probuditi vaša čula i oživjeti vaš duh.

Zatvorite oči i prepustite se čarobnom dodiru našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja i doživite savršenu harmoniju i nezaboravne trenutke..