Pet razloga za muškarce da isprobaju pedikir

Zamislite - sjedite u udobnoj masažnoj stolici dok prelistavate sadržaj na mobitelu ili omiljeni časopis. E baš tako izgleda pedikir u Herbal Spa centru!

Muškarci, ukoliko vam prethodno napomenuta vizija 30-to minutnog odmora ne djeluje dovoljno privlačno, dajemo vam dodatnih pet razloga zašto posjetiti Herbal Spa centar i isprobati našu uslugu pedikir:

1. Pedikir održava stopala zdravim

Stopala su neminovno izvor različitih bakterija, a uz pedikir uklanjate prljavštinu sa stopala, riješavate se odumrlih stanica kože, te uz natoljena stopala u mirisnoj kupki dobijate dodatnu antibakterijsku zaštitu.

2. Riješava vas stresa

Ako vaša profesija zahtijeva dugotrajno stajanje, sjedenje i obavljanje stresnih ili zamarajućih zadataka, vrijeme provedeno na pedikiru može biti baš ono što vam treba da se opustite i "razbistrite misli". Vrijeme koje ćete iskoristiti za svakodnevnu higijensku rutinu, uz profesionalan pedikir biti će dio iskustva koje vas odmara i vraća vam energiju.

3. Spriječava neprijatan miris stopala

Uz profesionalan pedikir ukloniti ćete sva zadebljanja kože, odumrle stanice koje najviše utiču na zadržavanje bakterija koje uzrokuju neprijatan miris stopala, naročito kada su povećane vanjske temperature i vlaga.

4. Spriječava urastanje noktiju

Muškarci obično ne obraćaju dovoljno pažnje kada skraćuju nokte i pri tome uzrokuju njihovo urastanje koje kasnije ne predstavlja samo estetski nego i zdravstveni probem. Kada pedikir radi osoba koja je obučena za takav tretman možete biti sigurni da će nokti biti pravilno oblikovani i skraćeni u pravilnoj dužini.

5. Izgledate bolje

Kosa, lice, tijelo, zašto ne i stopala? Tek kada imate savršeno uređena stopala, vaš dobar izgled je kompletan i vaše samopouzdanje potpuno. A uvjeriti ćete se da će to svi zaista primijetiti!

 

Ne zaboravite na kratku masažu na kraju tretmana. To nikome ne može da škodi!

 

Pedikir za muškarce dostupan je u Herbal Spa za žene i muškarce, Ilidža.

Adresa: dr. Mustafe Pintola br. 31

Tel: +387 33 763 400

Mob: +387 61 072 072

email: ilidza@herbalspa.ba

  

O Herbal Spa

U Herbal Spa centru težimo ka ljepoti, zdravlju i blagostanju vašeg tijela. U luksuznom, orijentalnom ambijentu uvodimo vas u potpuno novi i neistraženi svijet jedinstvenih usluga i savršenog spa iskustva. 

Osmišljen da svi koji nas posjete iskuse potpunu relaksaciju i privatnost, dostupan na dvije lokacije, Herbal Spa centar pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje.

Kraljevski tretmani bazirani na prirodnim proizvodima i egzotičnim mirisima će probuditi vaša čula i oživjeti vaš duh.

Zatvorite oči i prepustite se čarobnom dodiru našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja i doživite savršenu harmoniju i nezaboravne trenutke..