aromaterapija

Aromaterapija je relaksirajuća masaža koja se obavlja primjenom eteričnih ulja po izboru klijenta, uz korištenje pindi. Pinde su platnene vrećice napunjene usitnjenim ljekovitim biljem koje pri potapanju u vodu služe kao inhalator kojim se u toku masaže klijenti inhaliraju.

Prednosti ove masaže su: relaksiranje, otklanjanje stresa, umora i iscrpljenosti, inhalacija i samim tim pročišćenje disajnih puteva, otklanjanje tegoba u mišićima, glavobolja i poboljšava cirkulaciju. Kod žena olakšava tegobe tokom menstrualnih ciklusa. Svojom jedinstvenom tehnikom utiče na poboljšanje opšteg stanja organizma.

Prepustite se, utonite u opuštanje i regeneraciju duha i tijela. Ljekovita svojstva esencijalnih ulja i blagi pokreti relaks masaže će opustiti mišiće, smanjiti bol, otkloniti negativne emocije, te obnoviti tjelesnu i duhovnu snagu.

Tretman Aromaterapije zakažite odmah i riješite se svih tegoba u samo 90 min. Cijena tretmana je 110 KM

                          

 

Najtraženija usluga je Relaks masaža, koja traje 60 min, a cijena je 60 KM.

Ukoliko vam je potreban malo jači intenzitet Švedska masaža je pravi izbor, trajanje tretmana je 60 min, a cijena 90 KM.

Refleksologija stopala ima snažan relaksirajući učinak, jer djeluje na čitav organizam. To je zato što se na stopalu nalazi sedam hiljada nervnih završetaka povezanih sa svim dijelovima tijela. Ovaj tretman imamo u trajanju od 30 min - 40 KM i 60 min – 60 KM

Parcijalna masaža podrazumijeva tretiranje jednog dijela tijela, po želji klijentica u trajanju od 30 min, a košta 35 KM. Tehnika švedske, intenzivne masaže, služi da oslobodi tenzija i napetosti bilo kojeg dijela tijela za kratko vrijeme.

 

 

 

O Herbal Spa

U Herbal Spa centru težimo ka ljepoti, zdravlju i blagostanju vašeg tijela. U luksuznom, orijentalnom ambijentu uvodimo vas u potpuno novi i neistraženi svijet jedinstvenih usluga i savršenog spa iskustva. 

Osmišljen da svi koji nas posjete iskuse potpunu relaksaciju i privatnost, dostupan na dvije lokacije, Herbal Spa centar pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje.

Kraljevski tretmani bazirani na prirodnim proizvodima i egzotičnim mirisima će probuditi vaša čula i oživjeti vaš duh.

Zatvorite oči i prepustite se čarobnom dodiru našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja i doživite savršenu harmoniju i nezaboravne trenutke..