Caj sa djumbirom

Iako je jedinstvena aroma ovog čaja i više nego dovoljan razlog da ga pripremite na indijski način, korisno je znati da nam ovaj napitak može pomoći kad se prehladimo ili ako nam je upaljeno grlo. 

Potrebni sastojci: 

- 250 ml vode

- 50 ml mlijeka

- kašika crnog čaja

- šećer dodati po želji

Korijen đumbira ogulite i nasitno izrendajte. Dodajte toplu vodu i kuhajte dok ne ispari otprilike 50 ml vode. Potom dodajte mlijeko, a kad se tekućina ponovno zagrije gotovo do kuhanja, dodajte crni čaj i kuhajte na laganoj temperaturi još 3 do 5 minuta. Procijedite i zasladite po ukusu. Za potpuni učinak popijte vruće.. :)

Napomena: Napitak preporučljivo konzumirati nakon tretmana đumbir masaže u Herbal Spa centru.. :)

 

O Herbal Spa

U Herbal Spa centru težimo ka ljepoti, zdravlju i blagostanju vašeg tijela. U luksuznom, orijentalnom ambijentu uvodimo vas u potpuno novi i neistraženi svijet jedinstvenih usluga i savršenog spa iskustva. 

Osmišljen da svi koji nas posjete iskuse potpunu relaksaciju i privatnost, dostupan na dvije lokacije, Herbal Spa centar pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje.

Kraljevski tretmani bazirani na prirodnim proizvodima i egzotičnim mirisima će probuditi vaša čula i oživjeti vaš duh.

Zatvorite oči i prepustite se čarobnom dodiru našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja i doživite savršenu harmoniju i nezaboravne trenutke..