Do mirnog sna pomocu lavande..

Ukoliko zbog prevelikog umora i stvari koje vas tište dođe do besanih noći i teških misli spasite se udisanjem pare lavande. Sipajte u duboku posudu toplu vodu, dodajte nekoliko kapi ulja od lavande, pokrite glavu peškirom i udišite paru tri do pet minuta. Zaigurno ćete uskoro zaspati mirnim, mirisnim snom.

Drugi način zahtjeva više vremena, ali je i više nego djelotovoran. To je - topla kupka sa uljem lavande.

Napunite vašu kadu vodom na temperaturi koja ne prelazi 37 stepeni. Pomješajte kašiku mlijeka i 7-10 kapi etaričnog ulja lavande i sipajte u vodu. Okupajte i uživajte u čarobnom mirisu, ali ne duže od 15minuta..

O Herbal Spa

U Herbal Spa centru težimo ka ljepoti, zdravlju i blagostanju vašeg tijela. U luksuznom, orijentalnom ambijentu uvodimo vas u potpuno novi i neistraženi svijet jedinstvenih usluga i savršenog spa iskustva. 

Osmišljen da svi koji nas posjete iskuse potpunu relaksaciju i privatnost, dostupan na dvije lokacije, Herbal Spa centar pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje.

Kraljevski tretmani bazirani na prirodnim proizvodima i egzotičnim mirisima će probuditi vaša čula i oživjeti vaš duh.

Zatvorite oči i prepustite se čarobnom dodiru našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja i doživite savršenu harmoniju i nezaboravne trenutke..