Maska od grozdja za sjajnu i zdravu kozu

Pored toga što je korisno u ishrani, grožđe vam može pomoći da vaša kožu bude mekana i sjajna. Sok i celuloza iz grožđa, zahvaljujući vitaminima A, C i E, savršeno hrane kožu, čineći je elastičnom te se bore protiv znakova starenja i bora, a također ojačavaju i zidove krvnih sudova. Organske kiseline u grožđu ukloniće toksine i poboljšati regeneraciju ćelija.

Pomešajte sok od grožđa sa jednom kašikom soje, jednom kašikicom pavlake, jednom kašikicom lanenog ulja i žumancetom. Da biste dobili gustu smjesu, dodajte mešavinu brašna i ječma i sve dobro izmiješajte.

Nanesite masku na lice i isperite posle 20 minuta koristeći spužvicu natopljenu svjeežim zelenim čajem.

O Herbal Spa

U Herbal Spa centru težimo ka ljepoti, zdravlju i blagostanju vašeg tijela. U luksuznom, orijentalnom ambijentu uvodimo vas u potpuno novi i neistraženi svijet jedinstvenih usluga i savršenog spa iskustva. 

Osmišljen da svi koji nas posjete iskuse potpunu relaksaciju i privatnost, dostupan na dvije lokacije, Herbal Spa centar pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje.

Kraljevski tretmani bazirani na prirodnim proizvodima i egzotičnim mirisima će probuditi vaša čula i oživjeti vaš duh.

Zatvorite oči i prepustite se čarobnom dodiru našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja i doživite savršenu harmoniju i nezaboravne trenutke..