Maska za kosu od mrkve i limuna

Maska za kosu od mrkve i limunovog soka savršeno revitalizuje i jača kosu te joj daje izgubljeni sjaj, čineći kosu poslušnom i glatkom. Ovo je odličan koktel vitamina i minerala koji se nalaze u soku od mrkve i limuna.


Potrebno vam je:

- 100 ml svježeg soka od mrkve
- 30ml soka od limuna

Koristite sokovnik da dobijete potrebnu količinu soka od mrkve. Iscijedite sok od pola limuna i dodajte ga u sok od mrkve te promješajte. Utrljajte tečnost sa hranljivim materijama u tjeme i kosu i ostavite da djeluje 30-40 minuta. Nakon toga, isperite toplom vodom te operite kosu.

Napomena: Imajte u vidu da sok od mrkve može obojiti kosu u crveno, tako da je ova maska pogodna samo za dame sa tamnom kosom.

O Herbal Spa

U Herbal Spa centru težimo ka ljepoti, zdravlju i blagostanju vašeg tijela. U luksuznom, orijentalnom ambijentu uvodimo vas u potpuno novi i neistraženi svijet jedinstvenih usluga i savršenog spa iskustva. 

Osmišljen da svi koji nas posjete iskuse potpunu relaksaciju i privatnost, dostupan na dvije lokacije, Herbal Spa centar pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje.

Kraljevski tretmani bazirani na prirodnim proizvodima i egzotičnim mirisima će probuditi vaša čula i oživjeti vaš duh.

Zatvorite oči i prepustite se čarobnom dodiru našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja i doživite savršenu harmoniju i nezaboravne trenutke..