relaksmasaza

Tretman baziran isključivo na opuštajućim pokretima koji oslobađaju tijelo svakodnevnog stresa. Želite li se opustiti, odaberite ovu masažu koja vas nježnim pokretima vodi daleko od stresa, napetosti i užurbanosti svakodnevnice.

Relaks masaža je nježna masaža koja koristi lagane, klizne poteze kako bi vam pomogla da se opustite bez fokusiranja na ublažavanje boli ili napetosti mišića. U poređenju sa jačim masažama, terapeut će masirati sporijim tempom i koristiti slabiji pritisak. Cilj Relaks masaže je da vas opusti, te da se osjećate ugodno i bez napetosti. 

 

                            

 

Zbog blažeg pritiska i smirujućeg efekta kojeg ima ova masaža odličan je izbor za osobe koje prvi put dolaze u spa ili za osobe koje žele jednom mjesečno da posvete vrijeme sebi.

Relaks masaža ima brojne zdravstvene beneficije kao što je poboljšavanje raspoloženja i otklanjanje anksioznosti. Ova masaža stimulira parasimpatički nervni sistem koji se naziva i ''sistem za odmor i digestiju''. Pokreti ove masaže dovode do smanjivanja krvnog pritiska, broj otkucaja srca se usporava, a probava ubrzava. Relax masaža također povećava cirkulaciju krvi i stimulira limfni sistem tijela, koji odvodi toksine našeg organizma, tako da ova masaža ima i detoks djelovanje.

Zakažite svoj termin odmah i riješite se svih tegoba u samo 60 minuta trajanja ove masaže uvidjeti ćete sve njene blagodati. 

Pozovite odmah na broj 033 615 935 (Pofalići) ili 033 763 400 (Ilidza). 

Iskoristite pogodnost ONLINE BOOKING i obezbijedite sebi dan bez stresa. 

Više informacija o Herbal Spa tretmanima saznajte na LINKU.

 

O Herbal Spa

U Herbal Spa centru težimo ka ljepoti, zdravlju i blagostanju vašeg tijela. U luksuznom, orijentalnom ambijentu uvodimo vas u potpuno novi i neistraženi svijet jedinstvenih usluga i savršenog spa iskustva. 

Osmišljen da svi koji nas posjete iskuse potpunu relaksaciju i privatnost, dostupan na dvije lokacije, Herbal Spa centar pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje.

Kraljevski tretmani bazirani na prirodnim proizvodima i egzotičnim mirisima će probuditi vaša čula i oživjeti vaš duh.

Zatvorite oči i prepustite se čarobnom dodiru našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja i doživite savršenu harmoniju i nezaboravne trenutke..