sheera

Sasvim prirodnim putem riješite se dlačica, spriječite iritacije, te ispucalu kožu poslije brijanja. Zaustavite urasle dlačice i napokon nakon depilacije možete uživati u glatkoj i blistavoj koži. Osobe koje imaju osjetljivu kožu, psorijazu, ekceme, imaju problema sa kapilarima, te proširenim venama također mogu koristit ovu vrstu depilacije.

 

 

  1. Stručno osoblje može veoma brzo izvesti depilaciju, tako da ove depilacije traju kraće od uobičajnih depilacija.
  2. Sheera je veoma nježna tako da pored toga što nemate iritacije, manje je bolna jer se ne lijepi za kožu, nego samo za dlake.
  3. Dlake mogu biti dužine i od pola centimetra, što znači da biste trebali sačekati do tri sedmice, da dlake izrastu. 
  4. Čišćenje je jednostavno zbog prirodnih sastojaka Sheera se topi u vodi, tako da će biti dovoljno samo da vlažnim peškirom očistite ostatke paste.
  5. Privremeni rezultati se mogu pretvoriti u trajne, nakon nekoliko tretmana Sheere dlake se prorijede, jer ovaj tretman čupa dlake iz korijena, ne kida ih. Na taj način uzrokuje slabljenje folikula dlaka i njihov rast, čak i dugotrajno. Poslije 5 tretmana dlake postanu svijetlije, a period između tretmana moze trajati od 3 do 5 sedmica.

 

Iskoristite posebnu pogonost, posjetite Herbal Spa i pretvorite Vaše snove o glatkoj koži u realnost sa našim popustom na depilacije šećernom pastom i depilacije lica! 

 

Više informacija o ponudi saznajte putem linka, a za sva dodatna pitanja i rezervacije kontaktirajte 033 615 935.

O Herbal Spa

U Herbal Spa centru težimo ka ljepoti, zdravlju i blagostanju vašeg tijela. U luksuznom, orijentalnom ambijentu uvodimo vas u potpuno novi i neistraženi svijet jedinstvenih usluga i savršenog spa iskustva. 

Osmišljen da svi koji nas posjete iskuse potpunu relaksaciju i privatnost, dostupan na dvije lokacije, Herbal Spa centar pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje.

Kraljevski tretmani bazirani na prirodnim proizvodima i egzotičnim mirisima će probuditi vaša čula i oživjeti vaš duh.

Zatvorite oči i prepustite se čarobnom dodiru našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja i doživite savršenu harmoniju i nezaboravne trenutke..